VD-Immo. Uw makelaar in het hart van Eifel en Ardennen.

Huizen te koop

Hoogwaardige en moderne woongebouw in Petit Thier (Gte. Vielsalm)

VD-IMMO:
Afdrukken Afdrukken |  Aanvraag versturen
Oppervlakte  1350 m²
Kadasterwaarde  850 €
Prijs  Verkocht

Beschrijving

Dit hoogwaardige en moderne woongebouw werd in 2005 gebouwd. Het huis is grotendeels vrijliggend, met een zuidzicht op het dorpje Petit-Thier en de nabijgelegen bossen.

Het huis is gedeeltelijk voorzien van een kelder, het andere deel werd gebouwd op een kruipruimte. Op de benedenverdieping is het portaal, een grote en heldere keuken met eet- en woonkamer, een slaapkamer, een bad, garage met berging en wasruimte. De ruime woonkamer is door een groot terras verbonden met de tuin. De gastank in de tuin verzorgt de centrale gasverwarming. In de woonkamer bevindt zich bovendien een krachtige houtkachel.

De ruime eerste verdieping is voorzien van twee grote slaapkamers (waarvan eentje met balkon), een bijkomende kamer, een badkamer en een grote, centrale open ruimte die desgewenst opgedeeld kan worden.

De top-ligging, het grote wooncomfort en een uitstekende enrgiebalans (energieklasse B: 111 kwh/m² per jaar) dankzij het krachtige fotovoltaïsche systeem zijn de meest opvallende kenmerken van dit object.

Link naar het energielabel:
17045-Ummels-PetitThier-Energiepass-20170330010715 (2).pdf

Meer fotos